4.5/5 - (2 stemmen)

Plus500 demo account openen? Dit moet je dan beslist doen!

Plus500 demo

Je wilt een Plus500 demo account openen? Dit is de eerste en juiste stap naar jouw trading avondtuur. Met een demo account mag je namelijk nog fouten maken, zodra je overstapt naar een live account dan is dat niet meer acceptabel.

Dit is ook gelijk DE manier om je strategie te testen testen testen, net zolang totdat hij werkt.  

Oefening baart kunst! Iedereen kent het gezegde wel en zo is het natuurlijk ook. Je kunt niet verwachten dat je iets zomaar kunt of even leert, je zult moeten trainen en oefenen totdat je het wel kunt.

En daarnaast als je het al wel kunt is dit een mooie manier om kennis met een broker te maken, in dit geval Plus500.  In de Plus500 review ben ik er al even kort op ingegaan maar hier gaan we iets uitgebreider in op het Plus500 demo account.

Maak hieronder alvast een GRATIS account aan zodat je mee kunt kijken. Een Plus500 demo account open kan met je e-mail en wachtwoord en is met 2 minuten gedaan.

73% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk u zich nagaat of u het hoge risico op verlies kunt permitteren

Waarom een Plus500 demo account openen?

Veel mensen onderschatten de kracht van het oefenen op een demo account. Je raakt tijdens het oefenen vertrouwd met het handelsplatform van de broker en je leert precies waar alles voor dient.

Daarnaast kom je er gelijk achter of traden echt iets voor jou is. Mocht je hierop al een antwoord hebben en je weet zeker dat je wilt gaan traden dan is het ook niet gek om bij meerdere brokers een demo account te openen. Ze alle voor- en nadelen op een rijtje en kijk welke broker het beste bij jou past. 

In dit artikel gaan we het in ieder hebben over hoe jij supersnel met de Plus500 demo aan de slag kunt en snel een antwoord op je vraag hebt of Plus500 bij jou past of niet, en nogmaals het is volledig GRATIS en je kunt binnen enkele minuten al aan de slag, dus wat heb je te verliezen? 

Wat is een Plus500 demo account?

Een plus500 demo account is een exacte simulatie van een echte trade omgeving. De prijzen zijn hetzelfde en de instrumenten zijn ook hetzelfde.

Zo is het mogelijk om te traden in CFD’s van forex, cryptocurrencies, aandelen en alle andere instrumenten die Plus500 heeft. Het is dus een echte live omgeving van de actuele prijzen waar jij in kunt investeren of traden alleen dan met nepgeld.

Wat zijn de voordelen van de Plus500 demo?

Het grootste voordeel is dat het natuurlijk GRATIS is. Je kunt het daardoor gewoon uitproberen en als je het niks vindt dan sluit je het account weer.

Daarnaast is het een groot voordeel dat je niks hoeft te downloaden. Het is een webtrader dus zodra je bent ingelogd kun je ook direct aan de slag. Je kunt daardoor dus ook overal inloggen omdat het volledig via het internet werkt zonder downloads.

Ook op je telefoon is het dus niet noodzakelijk om de Plus500 app te downloaden want je kunt dus ook gewoon via je internetbrowser inloggen op de Plus500 website en daar traden. Maar het is makkelijk om gewoon de Plus500 app te gebruiken die trouwens ook alom geprezen wordt. 

Doordat de Plus500 demo de marktsituatie volledig simuleert leer je goed met de software van de Plus500 webtrader om gaan. Het leuke is dat je ook regelmatig op de webtrader meldingen ontvangt van wanneer er gebeurtenissen plaatsvinden en waar jij als trader dan op in kunt spelen door bijvoorbeeld een trade te openen voordat deze gebeurtenis plaatsvindt. Hierdoor zie je dus ook wat voor een effect dit heeft. 

Daarnaast kun je ook eens oefenen  door eens trades met een hefboom te openen. Je krijgt daardoor een goed beeld wat het effect van een hefboom is en hoe hard dit kan gaan.

Hieronder gaan we even kort kijken naar hoe je een gratis Plus500 demo account kunt openen.

Openen van een Plus500 demo account

Ik ga je dus laten zien hoe simpel het is om een Plus500 demo account aan te maken. Dit hoeft nog geen 3 minuten te duren en je kunt direct aan de slag! Via deze link ga je naar de Plus500 homepage.

Vervolgens klik je op de link Probeer Gratis Demo. Hieronder zie je hoe dit eruit zou moeten zien.

Plus 500 demo account
Plus500 Homepage

Vier opties om je aan te melden

Om je aan te melden heb je 4 verschillende opties.

  • Aanmelden met je email-adres en wachtwoord
  • Verbinding maken met je Google account
  • Verbinding maken met je Facebook account
  • Verbinding maken met je Apple account

Dit alles hoeft nog geen 3 minuten te duren en je kunt al aan de slag en oefenen met het demo account van Plus500. Hier zitten geen kosten aan verbonden en kunt zo vaak oefenen als je wilt. 

Hieronder zie je het aanmeldscherm. 

PLus500 demo account
Aanmelden demo account Plus500

Stap 3. Aan de slag!

Als je de bovenste twee stappen hebt gevolgd kun je direct aan de slag met je demo account. Makkelijker kun je het niet krijgen! Nu kun je onbeperkt oefenen en zelfs als je al je geld verliest wordt het bij een bedrag van €200 direct weer aangevuld tot €40.000!

Voordat je direct begint met traden raad je echter aan om het platform eerst een beetje te verkennen voordat je ermee aan de slag gaat, weet waar alles voor dient en je hebt altijd een chatoperator van Plus500 bij de hand die al je vragen zal beantwoorden. 

Plus500 demo conclusie

Uiteindelijk kan ik niks anders concluderen dan dat het altijd slim in om een Plus500 demo account te openen. Maar dit geldt niet alleen voor Plus500 maar voor elke broker waar je wellicht mee aan de slag wilt gaan. 

Dit is de ultieme manier om je broker te leren kennen, alle positieve en negatieve punten. Als je een beginnende trader of belegger bent dan zou ik bij meerdere brokers een demo account openen en zo alle voor- en nadelen op een rijtje zetten zodat jij de beste keuze kunt maken over welke broker het beste bij jou past.

Veelgestelde vragen

Niets, een demo account is helemaal gratis.

Er staat €40.000 op je demo account rekening waar je mee kunt traden.

Nee, je hoeft geen software te downloaden en te installeren. Het platform kun je direct gebruiken na het inloggen op de website van Plus500. 

Als je account een bedrag van €200 bereikt dan wordt het automatisch weer aangevuld tot €40.000. 

73% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk u zich nagaat of u het hoge risico op verlies kunt permitteren

Categorieën Beleggen

1 gedachte over “”

Plaats een reactie