Plus500 demo account: Gratis oefenen met €40.000

Plus500 demo account

Een Plus500 demo account is DE manier om te oefenen en te trainen met nepgeld. Op deze manier kun je aan jouw trading skills schaven totdat ze op het punt zijn waar jij ze goed genoeg vindt. 

Oefening baart kunst! Iedereen kent het gezegde wel en zo is het natuurlijk ook. Je kunt niet verwachten dat je iets zomaar kunt of even leert, je zult moeten trainen en oefenen totdat je het wel kunt.

En daarnaast als je het al wel kunt is dit een mooie manier om kennis met een broker te maken, in dit geval Plus500.  In de Plus500 review ben ik er al even kort op ingegaan maar hier gaan we iets uitgebreider in op het Plus500 demo account.

Maak hieronder alvast een GRATIS account aan zodat je mee kunt kijken. Een Plus500 demo account open kan met je e-mail en wachtwoord en is met 2 minuten gedaan.

73% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk u zich nagaat of u het hoge risico op verlies kunt permitteren

Waarom een Plus500 demo account openen?

Veel mensen onderschatten de kracht van het oefenen op een demo account. Je raakt tijdens het oefenen vertrouwd met het handelsplatform van de broker en je leert precies waar alles voor dient.

Wat is een Plus500 demo account?

Een plus500 demo account is een exacte simulatie van een echte trade omgeving. De prijzen zijn hetzelfde en de instrumenten zijn ook hetzelfde.

Zo is het mogelijk om te traden in CFD’s van forex, cryptocurrencies, aandelen en alle andere instrumenten die Plus500 heeft. Het is dus een echte live omgeving van de actuele prijzen waar jij in kunt investeren of traden alleen dan met nepgeld.

Wat zijn de voordelen van de Plus500 demo?

Het grootste voordeel is dat het natuurlijk GRATIS is. Je kunt het daardoor gewoon uitproberen en als je het niks vindt dan sluit je het account weer.

Daarnaast is het een groot voordeel dat je niks hoeft te downloaden. Het is een webtrader dus zodra je bent ingelogd kun je ook direct aan de slag. Je kunt daardoor dus ook overal inloggen omdat het volledig via het internet werkt zonder downloads.

Ook op je telefoon is het dus niet noodzakelijk om de Plus500 app te downloaden want je kunt dus ook gewoon via je internetbrowser inloggen op de Plus500 website en daar traden.

Doordat de Plus500 demo de marktsituatie volledig simuleert leer je goed met de software van de Plus500 webtrader om gaan. Het leuke is dat je ook regelmatig op de webtrader meldingen ontvangt van wanneer er gebeurtenissen plaatsvinden en waar jij als trader dan op in kunt spelen door bijvoorbeeld een trade te openen voordat deze gebeurtenis plaatsvindt. Hierdoor zie je dus ook wat voor een effect dit heeft. 

Daarnaast kun je ook eens oefenen  door eens trades met een hefboom te openen. Je krijgt daardoor een goed beeld wat het effect van een hefboom is en hoe hard dit kan gaan.

Stap 1. Open een Plus500 demo account

Ik ga je dus laten zien hoe simpel het is om een Plus500 demo account aan te maken. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren en je kunt direct aan de slag! Via deze link ga je naar de Plus500 homepage.

Vervolgens klik je op de link Probeer Gratis Demo. Hieronder zie je hoe dit eruit zou moeten zien.

Plus 500 demo account
Plus500 Homepage

Stap 2. Aanmelden via Google of Facebook

Om je aan te melden kun je je aanmelden via Google, Facebook of Apple account, of je vult je email met een wachtwoord in en you’re good to go! 

Dit alles hoeft nog geen 5 minuten te duren en je kunt al aan de slag en oefenen met het demo account van Plus500. Hier zitten geen kosten aan verbonden en kunt zo vaak oefenen als je wilt. 

Hieronder zie je het aanmeldscherm. 

PLus500 demo account
Aanmelden demo account Plus500

Stap 3. Aan de slag!

Als je de bovenste twee stappen hebt gevolgd kun je direct aan de slag met je demo account. Makkelijker kun je het niet krijgen! Nu kun je onbeperkt oefenen en zelfs als je al je geld verliest wordt het bij een bedrag van €200 direct weer aangevuld tot €40.000!

Voordat je direct begint met traden raad je echter aan om het platform eerst een beetje te verkennen voordat je ermee aan de slag gaat, weet waar alles voor dient en je hebt altijd een chatoperator van Plus500 bij de hand die al je vragen zal beantwoorden. 

 

Veelgestelde vragen

Niets, een demo account is helemaal gratis.

Er staat €40.000 op je demo account rekening waar je mee kunt traden.

Nee, je hoeft geen software te downloaden en te installeren. Het platform kun je direct gebruiken na het inloggen op de website van Plus500. 

Als je account een bedrag van €200 bereikt dan wordt het automatisch weer aangevuld tot €40.000. 

73% van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD’s met deze aanbieder. Het is belangrijk u zich nagaat of u het hoge risico op verlies kunt permitteren

Categorieën Brokers

1 gedachte over “”

Plaats een reactie