Plus500 demo account: Gratis oefenen met €40.000

Plus500 demo account

Een Plus500 demo account is DE manier om te oefenen en te trainen met nepgeld. Op deze manier kun je aan jouw trading skills schaven totdat ze op het punt zijn waar jij ze goed genoeg vindt. 

Oefening baart kunst! Iedereen kent het gezegde wel en zo is het natuurlijk ook. Je kunt niet verwachten dat je iets zomaar kunt of even leert, je zult moeten trainen en oefenen totdat je het wel kunt.

En daarnaast als je het al wel kunt is dit een mooie manier om kennis met een broker te maken, in dit geval Plus500.  In de Plus500 review ben ik er al even kort op ingegaan maar hier gaan we iets uitgebreider in op het Plus500 demo account.

72% van de beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s

Stap 1. Open een Plus500 demo account

Ik ga je dus laten zien hoe simpel het is om een Plus500 demo account aan te maken. Dit hoeft nog geen 5 minuten te duren en je kunt direct aan de slag! Via deze link ga je naar de Plus500 homepage.

Vervolgens klik je op de link Probeer Gratis Demo. Hieronder zie je hoe dit eruit zou moeten zien.

Plus 500 demo account
Plus500 Homepage

Stap 2. Aanmelden via Google of Facebook

Om je aan te melden kun je je aanmelden via Google, Facebook of Apple account, of je vult je email met een wachtwoord in en you’re good to go! 

Dit alles hoeft nog geen 5 minuten te duren en je kunt al aan de slag en oefenen met het demo account van Plus500. Hier zitten geen kosten aan verbonden en kunt zo vaak oefenen als je wilt. 

Hieronder zie je het aanmeldscherm. 

PLus500 demo account
Aanmelden demo account Plus500

Stap 3. Aan de slag!

Als je de bovenste twee stappen hebt gevolgd kun je direct aan de slag met je demo account. Makkelijker kun je het niet krijgen! Nu kun je onbeperkt oefenen en zelfs als je al je geld verliest wordt het bij een bedrag van €200 direct weer aangevuld tot €40.000!

Voordat je direct begint met traden raad je echter aan om het platform eerst een beetje te verkennen voordat je ermee aan de slag gaat, weet waar alles voor dient en je hebt altijd een chatoperator van Plus500 bij de hand die al je vragen zal beantwoorden. 

 

Veelgestelde vragen

Er zijn natuurlijk veel vragen die online gesteld worden door mensen over dingen die mensen willen weten voordat ze een demo account openen.

Wat kost een demo account?

Niets, een demo account is helemaal gratis.

Welk bedrag staat er op mijn demo account rekening?

Er staat €40.000 op je demo account rekening waar je mee kunt traden.

Moet ik software op mijn laptop of pc installeren?

Nee, je hoeft geen software te downloaden en te installeren. Het platform kun je direct gebruiken na het inloggen op de website van Plus500. 

Wat gebeurt er als mijn demo geld op is?

Als je account een bedrag van €200 bereikt dan wordt het automatisch weer aangevuld tot €40.000. 

72% van de beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s

Categorieën Brokers

Plaats een reactie

×
Demo Account