Geld verdienen met opties (Harm van Wijk) review en ervaringen

Geld verdienen met opties

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk benieuwd naar de ervaringen van de Geld Verdienen met Opties handleiding van Harm van Wijk.

Doordat de interesses van mensen in beleggen steeds groter worden en meer mensen dit gaan doen komen ook de cursussen en opleidingen op dit gebied massaal aanwaaien. 

Daarom is het belangrijk je van te voren goed in te lezen wat voor een soort opleiding/cursus/handleiding iets is voordat je eraan begint en wat jij hier van kunt verwachten. 

Ik zocht ook deze voor je uit dus laten we beginnen met de Geld Verdienen met Opties Handleiding Review.

Wat is de handleiding Geld Verdienen met Opties?

Laten we eerst even beginnen bij wat de handleiding is. Tegenwoordig gaat bijna alles digitaal en zo ook vele handleidingen. De Geld Verdienen met Opties Handleiding is dus ook een e-book. 

In deze handleiding leer je hoe ook jij (meer) geld kunt verdienen met opties.  Het boek is inmiddels in Nederland en België al duizenden keren gedownload. Door de toenemende populariteit van het traden en beleggen is er ook een toenemende vraag naar kennis over hoe je dit het beste aan kunt pakken. 

Deze handleiding zal je goed op weg helpen met bijvoorbeeld bepaalde optie-strategieën en voorbeelden daarvan die je kunt volgen. Ook krijg uitleg over call en put opties en het verschil hier tussen. Tot slot wordt er dieper ingegaan op het verkleinen van risico’s, uiteindelijk is dit de sleutel tot succes.

Wie is de auteur van Geld Verdienen met Opties?

De auteur van Geld Verdienen met Opties is Harm van Wijk. Harm is geen onbekende op het gebied van beleggen, hij zit namelijk al zo’n 32 jaar ervaring in het beleggen waarbij hij voornamelijk particulieren ondersteunt.

Vele kennen hem ook van de software/training de Trading Navigator Methode.  Dit is een cursus die hij geeft over de software waarmee het mogelijk is om bepaalde bewegingen van de markten te voorspellen.

Over deze cursus en software is hier de review te lezen. 

Harm van Wijk
Harm van Wijk

Harm van Wijk boek

Harm van Wijk is ook de oprichter en hoofd-beleggersexpert van Beleggen.com. Daarnaast heeft hij het boek “In 10 stappen succesvol beleggen” geschreven. Hij is vaak ook te gast bij Radio 1, Radio 2, RTL Business Class en zo zijn nog een paar programma’s waar hij regelmatig te gast is. 

Hij is op het gebied van beleggen ook adviseur geweest bij onder andere de SNS Bank, Binck Bank, Citibank, Lynx, ABN AMRO Turbo’s en de Financiële Telegraaf. Hierdoor kreeg hij veel naamsbekendheid en veel particuliere beleggers zochten hem op voor advies over het beleggen. 

Nu leert hij zijn methodes aan particulieren die op deze manier een extra centje voor de oude dag, een extra vakantie of een vakantiehuisje kunnen realiseren.

Harm van Wijk Review

Uiteraard wil je ook weten of Harm van Wijk betrouwbaar is. Gezien zijn staat van dienst en dat hij regelmatig op tv en radio te horen is zit dat wel goed. Ook staat hij ingeschreven bij de kamer van koophandel en is hij zeer makkelijk te bereiken via social media en mail. Voor vragen via de mail zal hij altijd ook even een mailtje terug sturen.

Voor wie is Geld Verdienen met Opties?

De handleiding is geschreven voor mensen die een extra inkomen willen generen maar vooral natuurlijk voor particuliere beleggers die serieus aan de slag willen met beleggen. De manier van beleggen die wordt beschreven is zo opgezet dat je winst behaald door zo weinig mogelijk risico te lopen. 

Als je het goed aanpakt en de strategie van Harm volgt dan is het mogelijk hier een extra inkomen mee te generen naast je huidige baan en bijvoorbeeld je kinderen iets moois nalaten.

Risico's

Wat zijn de risico’s als je hiermee aan de slag gaat? Als je gaat traden en beleggen dan loop je natuurlijk altijd risico geld te verliezen. Niemand zal beweren een strategie gevonden te hebben waarmee verliezen niet meer voorkomt. 

Echter kun je wel verliezen beperken, dit kan natuurlijk door te zorgen dat je winsten groter zijn en je risico’s verkleinen. Gezien de staat van dienst van Harm van Wijk en zijn 30+ jaar ervaring met beleggen zit dit wel goed. 

Mijn ervaring met Geld Verdienen met Opties.

De handleiding is overzichtelijk maar wel zakelijk opgezet. Gezien het financiële verleden van Harm van Wijk dan is dat ook geen verassing natuurlijk. Als je begint met lezen dan worden en geen doekjes omheen gewonden en beginnen we direct in detail aan het Geld Verdienen met Opties, als dit allemaal nieuw voor je is kan het wat ingewikkeld overkomen maar dat is met alles waar je nieuw aan begint.

Degene die wat bekender zijn met opties zullen zich al snel vertrouwt voelen met de termen die gebruikt worden maar een Forex trader zoals ikzelf moest hier even aan wennen. Maar het heet dus ook niet voor niets een handleiding en als je verder doorleest dan wordt het totale plaatje ook steeds duidelijker. De waardevolle kennis die Harm van Wijk zelf heeft is overduidelijk en hier steek je dus ook enorm veel van op.  

Na de handleiding aan de slag!

Na de handleiding heb ik me nog verdiept in de termen die voor mij niet duidelijk waren. Uiteindelijk toen het plaatje duidelijk was ben ik aan de slag gegaan en ik ben niet langer dan zo’n week bezig geweest om een winstgevende constructie in elkaar te zetten met behulp van de handleiding. 

Als je de handleiding aanschaft kom je op de maillijst van Beurs Bulletin te staan en deze tips combineerde ik met de handleiding. Erg waardevol dus! 

Dit is tevens het volgende punt waar ik het over wil hebben en dat zijn de GRATIS bonussen die je krijgt als je de handleiding aanschaft. 

Bonussen

Als je de handleiding aanschaft dan krijg je daar nog extra bonussen bij. Dit zijn zeer interessante extraatjes waar je gebruik van kunt maken en alleen om de bonussen is het de aanschaf al waard. 

Als bonus krijg je de onderstaande extraatjes.

✔️Bonus 1 – Opbrengstcalculator: Met deze calculator kun je eventuele opbrengsten van opties berekenen bij verschillende scenario’s. (twv €27,95,-)
✔️Bonus 2 – Calculatiesheet: Hiermee kun je straddle combinaties berekenen. (twv €27,95,-)
✔️Bonus 3 – Margincalculator: Hiermee kun je de margin op een call of put optie berekenen. (twv €37,95,-)
✔️Bonus 4 – Geschiktheidscalculators: Maak rendementsberekeningen voor het gedekt schrijven schrijven van callopties (twv €27,95,-)
✔️Bonus 5 – 5% rendementsabonnement: Dit is de grootste bonus die er bij zit van maar liefst €139,-!!! Dit is de OptieAlert dienst van Beurs Bulletin. Met deze sms- en maildienst krijg je tips en begeleiding bij het openen en sluiten van posities. 

Dit zijn waardevolle bonussen die je enorm veel tijd besparen en in het geval van bonus 5 krijg je tips met wat je moet doen. De waarde van de bonussen komt al gauw op zo’n €140,- en Harm had ervoor kunnen kiezen om deze los van elkaar te verkopen maar je krijgt ze er dus GRATIS bij.

 Alleen vanwege deze bonussen is het zijn investering al dubbel en dwars waard.

Wat zeggen anderen over Geld Verdienen met Opties?

Ik vind het zelf altijd prettig om voordat ik een product aanschaf meningen van anderen te lezen. Zo ook is dat hierbij het geval en zijn er meningen genoeg te vinden.

geld verdienen met opties
geld verdienen met opties
geld verdienen met opties

Mijn conclusie over Geld Verdienen met Opties

Het is een waardevolle handleiding, en al helemaal als je naar de prijs kijkt, maar daarover zo meer. 

De ervaring van Harm is duidelijk leesbaar en je weet direct dat je met iemand te maken hebt die veel ervaring heeft. 

Het is prettig te lezen en daardoor goed te snappen. Elk stukje theorie wordt verduidelijkt met voorbeelden uit de praktijk en daarmee worden ook de risico’s duidelijk uitgelegd. 

Je wordt goed aan de hand meegenomen door Harm en hij laat je precies zien hoe het handelen met opties werkt. Het bonusmateriaal heb je veel aan en zul je ook regelmatig gebruiken. 

Ik kan de handleiding dan ook niet anders dan aanbevelen, helemaal als ik je vertel dat deze handleiding inclusief al het bonusmateriaal maar €47,- kost!

100% niet goed, geld terug garantie

Het kan dus zo zijn dat de handleiding niet aansluit op jouw behoeftes, dat het toch niet is wat jij ervan had verwacht. Misschien vind je het toch wat te ingewikkeld of toch te spannend, zijn allemaal situaties die kunnen voorkomen.

Harm wilt alleen maar tevreden klanten en je krijgt dus 30 dagen de tijd om de handleiding uit te proberen. Wil je ermee stoppen dan krijg na 1 mailtje direct je geld terug en hoef je geen reden aan te geven waarom jij ermee wilt stoppen.

30 dagen lang GRATIS uitproberen!

Het komt er dus eigenlijk op neer dat je 30 dagen de handleiding uit kunt proberen om te kijken of het iets voor jou is. Op de site geeft Harm al aan die hier bijna niemand van gebruik maakt om de meeste mensen al snel inzien wat de waarde van deze handleiding is, en hem binnen die 30 dagen ook al vaak hebben terug verdiend. 

Wil je hem toch opzeggen dan kan dat via Support@beleggen.com en binnen 24 uur staat jouw geld weer terug op de rekening. 

Hopelijk heb je een duidelijk beeld van de handleiding gekregen en verdien ook jij straks geld met opties!

Plaats een reactie

×
Demo Account