Day Trading Masterclass 2.0 Review en Ervaringen - Kevin Timmer review

Day Trading Masterclass review

Als je op deze pagina terecht bent gekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar een Day Trading Masterclass review en ervaringen. Je wilt weten wat je kunt verwachten van de cursus die door Kevin Timmer is gemaakt. 

Kevin Timmer is een naam die we de laatste tijd steeds vaker voorbij zien komen op bijvoorbeeld de social media kanalen. Daar zien vooral de mensen hem voor het eerst die zich minder met traden of beleggen bezig houden. De mensen die zijn naam al kennen houden zich zeer waarschijnlijk meer bezig met het traden en beleggen op de Amerikaanse markten. 

Kevin Timmer is de maker van de Nederlandse training Day Trading Masterclass 2.0, hierin leert hij zijn methode aan jou maar voordat we dieper in zin cursus duiken willen we eerst een paar dingen weten.

Wie is Kevin Timmer?

Weet hij echt waar hij over praat op het gebied van Day Trading en de Amerikaanse beurzen?

Hoe succesvol is hij?

Kortom: Er is nog genoeg informatie over Kevin Timmer die jij nog niet weet dus lees vooral verder en dan ga ik het jou vertellen!

Welkom bij de Day Trading Masterclass Review!

Lees ook: eToro Review 2022. De meest complete eToro review die er is.

Wil je meer vrijheid & inkomen?

Leer dan Day Traden samen met professional Day Trader Kevin Timmer

 • Levenslang toegang tot de Masterclass video’s
 • Grote Nederlands sprekende community
 • Wekelijkse mentoring sessies 
 • 4 winstgevende strategieën
 • Tijdelijke kortingsactie!
Kevin timmer

14 dagen risicovrij uitproberen

Ik ga in deze Day Trading Masterclass Review uitgebreid in op de details van deze cursus en wat jij hiervan mag verwachten. Gebruik daarom hieronder de inhoudsopgave als je specifieke details snel wilt weten!

Wat is de Day Trading Masterclass van Kevin Timmer?

De Day Trading Masterclass is een cursus die Kevin Timmer heeft bedacht en gemaakt waarmee jij leert hoe jij kunt day traden op de Amerikaanse beurzen. Deze strategie is gebaseerd op alleen aandelen, je kunt met deze strategie niet gebruiken voor Forex of Crypto.

De Masterclass is een videocursus die is opgebouwd in 8 modules met daarnaast een maandelijks abonnement waarbij je hulp en ondersteuning krijgt in het Day Traden. Je krijgt toegang tot een online community waarbij je je vragen kunt stellen en ook in contact komt met andere mensen die deze cursus hebben gevolgd. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om dagelijks mee te kijken met Kevin tijdens live trading sessies waarbij zijn methode keer op keer weer gedemonstreerd en bewezen wordt. 

De cursus is erg goed opgebouwd zodat je ook als beginners zijnde als het ware bij de hand wordt genomen en zo alle stappen doorloopt. Je krijgt precies uitgelegd hoe je candles kunt lezen en hoe je bijvoorbeeld je allereerste orders opent. Je krijgt strategieën geleerd waar je als beginner zijnde prima mee kunt starten. 

De videocursus van Kevin Timmer is daarmee ook redelijk uniek. Tot nu toe ben ik maar weinig videotrainingen tegengekomen waarbij je over de schouder van de trader meekijkt en hij je direct demonstreert hoe zijn strategie werkt. Dit is natuurlijk ook direct wat je graag wilt zien als je nog enig twijfel hebt of je de training wel of niet wilt volgen. Je wilt bewijs hebben zien dat het ook echt werkt. Hieronder ook een kleine demo hoe Kevin te werk gaat en laat zien in korte tijd veel geld te kunnen verdienen op de markten. 

Kevin Timmer Instagram

Tegenwoordig is het een goede manier om de echtheid van iemand te controleren door te kijken of hij of zij social media kanalen heeft. Vooral als het gaat om cursussen is het goed om te weten wie achter de cursus zit en wat hij of zij deelt. Kevin Timmer is dus ook op Instagram te vinden.

Uiteraard zegt dit niet alles en kun je op deze kanalen plaatsen wat je wilt maar je prikt al snel door een account heen als het vol staat met foto’s van een hangmat, een cocktail en een laptop. Dan weet je eigenlijk al genoeg.

Op het account van Kevin staat echter wat je op ieders account zult zien, foto’s van het dagelijks leven en daarnaast ook vakantiekiekjes. Bij gingen daardoor geen alarmbellen af.

Kevin Timmer trade setup

Hierboven deelt hij een kiekje van zijn trading setup. Als je hem aanspreekt zal hij gewoon antwoorden dus als je na dit artikel nog vragen over hem hebt hou je dan vooral niet in.

Wie is Kevin Timmer?

Kevin is de oprichter van daytradingmasterclass.nl en daarnaast heeft hij nog een populair Youtube kanaal waar hij de kijkers graag meeneemt in zijn trade wereld. Doordat zijn Youtube kanaal zo snel in populariteit steeg en daarmee ook de vragen via zijn kanaal besloot Kevin om een videotraining te starten. 

Kevin is zelf in 2014 begonnen met Day Trading op de Amerikaanse beurzen. 

Hij zocht een manier om inkomen te generen waarmee hij zijn baan destijds kon vervangen en zo ook zijn leefstijl. 

Binnen een paar jaar had hij dit al gerealiseerd en hij trade nu meestal vanaf zonnige oorden in Europa en Azië. 

Kevin timmer

Maar voordat hij fulltime Day Trader werd was hij werkzaam in de IT branche. Hij heeft zelfs een tijdje een eigen bedrijf hierin gehad maar dat bracht hem niet het geluk en succes waar hij op hoopte. 

Hij zocht naar alternatieven waarmee hij zijn geld kon verdienen en ook het vrije leven leiden wat hij eigenlijk wilde. In 2014 is hij met traden in aanraking gekomen en heeft zichzelf vooral via Youtube een hoop geleerd. In 2016 kwam hij achter het Day Traden en door in zichzelf te investeren door trainingen te doen leerde hij steeds meer bij. Door de trainingen kwam hij weer met andere Day Traders in aanraking waar hij nog meer van leerde en zo meester werd in het Day Traden. Daardoor mag hij zich sinds 2017 fulltime Day Trader noemen.

Dit is eigenlijk een beetje de manier hoe hij zijn kennis nu weer overbrengt op zijn leerlingen en studenten die door de besloten community ook weer van elkaar kunnen leren. 

Kevin Timmer Youtube

Het ontstaan van de Day Trading Masterclass.

Kevin startte een Youtube kanaal waarin hij zijn methode veelvuldig liet zien en besprak en merkte dat de vraag steeds groter werd naar zijn manier van traden. Omdat hij maar een paar uurtjes per dag kwijt was aan het daadwerkelijk traden kwam hij met het idee om een soort van Day Trading online school te beginnen voor iedereen die dit wilde leren. Hij vond dat er teveel verkeerde informatie te krijgen was en daardoor maakte beginnende Day Traders het zichzelf veel te moeilijk.

Hij vond het leuk om mensen te helpen en kon hierdoor ook de hele dag bezig met wat zijn allergrootste passie is, namelijk Day Traden.

Hier laat Kevin dus zien hoe hij in 10 minuten even $400 verdient alsof het niets is! Tegelijkertijd geeft dit dus gelijk aan dat hij weet wat hij doet en dat zijn manier van traden en beleggen als Day Trader dus werkt. 

The Day Trading Masterclass training van Kevin Timmer

Nu je een klein beetje weet hoe de cursus is ontstaan en wie Kevin Timmer is gaan we eens wat dieper in op de cursus, want wat mag jij verwachten als je aan de cursus begint? We gaan er tijdens deze Day Trading Masterclass review eens dieper op in.

De Masterclass zelf is helemaal ingericht voor de beginner, ook als gevorderde zul je hier zeker veel van leren maar voor mensen die echt nog niks van Day Traden weten en het zich eigen willen maken is het perfect opgezet. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, dit begint bij het begin en dus het lezen van candles op charts tot aan de orders invoeren en je eerste trade openen. Je krijgt tijdens deze training ook 4 strategieën mee die je als beginner direct kunt gaan gebruiken. 

Je krijgt tijdens de cursus ook toegang tot “extra lessen”, dit is dus Day Traders die al iets verder zijn en direct aan de slag willen. Dit gedeelte zal constant ge-update worden en blijft ook na de cursus gewoon toegankelijk. Je blijft dus bijleren, ook al heb je de cursus allang afgerond.

Videotraining

De training is dus een zelfstudie cursus die maar liefst 8 modules bevat. De video’s zijn prettig opgezet en erg goed te volgen. Hierin wordt echt alles besproken, zonder enig trading ervaring kun je deze cursus volgen en zul je na de cursus kunnen traden en weten wat je doet. 

Meekijken bij live tradingsessies van Kevin Timmer

Je kunt ook meekijken terwijl Kevin live aan het traden is. Hij doet dit samen met zijn collega trader Jordi. Tijdens deze sessies zullen zij de methode van Day Traden laten zien. Doordat zij de strategie in een live omgeving direct demonstreren leren de cursisten veel sneller en tegelijkertijd is het ook direct een bevestiging dat deze strategie werkt en winstgevend is. 

Online chat community van de Day Trading Masterclass

Als je besluit om te starten met de cursus krijg je direct toegang tot een online chat community. Hier zitten alle traders die de cursus volgen of gevolgd hebben, dit is natuurlijk enorm waardevol omdat je hierdoor met mensen in contact komt die of net als jij het Day Traden aan het leren zijn door middel van de cursus van Kevin. Maar wat ook interessant is dat hier mensen zitten die de cursus al gedaan hebben en hier dus al succes mee hebben, hier kun je dus ook gewoon advies of hulp aan vragen. 

1 op 1 mentoring met Kevin Timmer

Uiteraard is Kevin zelf ook actief in de online chat community. Mocht je echt tegen dingen aanlopen waar je niet uitkomt dan kun je gewoon contact opnemen met hem in de online chat community en dan kijkt hij waar hij je mee kan helpen. 

Wat mag jij van de Kevin Timmer Day Trading Masterclass verwachten?

Voordat we meer in detail traden over wat je kunt verwachten als je aan de cursus begint moet je even weten dat de cursus uit 8 modules bestaat, 34 lessen/pagina’s met daarbij nog eens zo’n 12 uur aan videotrainingen. Bovenop dit allemaal krijg je nog eens bonussen.

Laten we de cursus eens doorlopen zodat jij weet hoe de cursus is opgebouwd en wat die bonussen zijn.

Module 1: de basis

Deze module bestaat uit totaal 7 lessen. Hierin worden echt de basis principes van het traden uitgelegd. Voor een echte beginner is deze module echt uniek.

 1. Basics
 2. Basics
 3. Traden
 4. Geld
 5. Brokers
 6. Software
 7. Risk Units

Module 2: Price Action

In deze module ga je in 8 lessen tijd leren wat de prijsbeweging van iets is. Je leert waarom de prijs beweegt en leert hoe je dit kunt analyseren waardoor je mogelijke toekomstige prijsbewegingen beter snapt en kunt voorspellen.

8. Price Action
9. Tops & Pullbacks
10. Support en Resistance
11. Trends
12. Channel
13. LH, HH, HL, LL
14. Gaps
15. Volume

Module 3: Patronen

In deze module leer je patronen te herkennen op een chart. Je leert nog meer over candlesticks en de terugkerende patronen die zij maken waardoor je prijsbewegingen kunt voorspellen.

16. Patronen
17. Bull & Bear Flags
18. Wedges
19. Market condities

Module 4: Indicators

Deze module bestaat uit 4 lessen. Je leert hierin hoe je indicators het beste kunt gebruiken als ondersteuning van de technische analyse. 

20. Indicators
21. Moving Averages
22. VWAP
23. Stochastics

Module 5: Orders

In de 4 lessen uit deze module leer je alles over orders. Hier word je langzaam voorbereid op wat je stap-voor-stap moet doen als je straks je allereerste echte order gaat plaatsen.

24. Prices
25. Orders
26. Level 2
27.: De Tape

Module 6: Voorbereiding

Deze module bestaat uit maar 1 les maar wel een hele belangrijke. Hierin krijg je exact te zien hoe je jezelf moet voorbereiden als je als Day Trader je voorbereid op het openen van de trades en het monitoren hiervan gedurende een dag. 

28. Voorbereiding

Module 7: Strategies

In de aankomende 5 lessen leer je de 4 belangrijke strategieën die Kevin tijdens het Day Traden gebruikt. Hiermee haalt hij dus zijn succes die hij in deze module stap-voor-stap jou gaat leren.

29. Strategies
30. 15m en 5m bar play
31. Afternoon play
32. 2PM play
33. VWAP Squeeze

Module 8: Aflsuiting

De titel van deze module zegt het al. Hiermee sluiten we de cursus af en ben je er klaar voor om de live markt op te gaan. Uiteraard zoals eerder gezegd is er gewoon nog de online chat community waar je op veel mensen waaronder Kevin zelf kunt terugvallen. 

34. Afsluiting

Day Trading Masterclass 2.0

De meest complete Day Trading cursus in Nederland en België

 • Leer alles wat je nodig hebt. Van A tot Z.
 • Oefen direct samen met Kevin en de community.
 • Een paar uurtjes per week traden kan al genoeg zijn.
 • Potentieel inkomen is tot ongekende niveaus te behalen.
 • Verdien een extra inkomen op de Amerikaanse aandelenmarkt.
 • De beurs is open van 15:30 tot 22:00. Ideaal voor mensen die overdag werken.
DIRECT aanmelden

Day Trading Masterclass Bonussen + Extra's

Op dit moment heeft Kevin een paar bonussen en leuke extraatjes toegevoegd aan de cursus waar jij veel aan zult hebben.

Bonussen

Bonus 1 : Kevin deelt zijn professionele scanners met jou, dit betekend dat jij hiermee de beste mogelijkheden en kansen ziet. Je krijgt te zien welk aandeel je moet traden en wanneer je in moet stappen.

Bonus 2 : Dagelijks krijg je van Kevin een lijst toegestuurd waarop grote kanshebbers staan waarin je kunt gaan traden die dag. Je krijgt het dus op een bordje geserveerd als het ware. 

Bonus 3 : Kevin houdt zelf al zijn data bij in Excel sheets. Hiermee creëer je dus een overzicht voor jezelf van trades maar ook van inkomsten. Je krijgt van Kevin de Excel templates om zo jouw persoonlijke data in bij te houden.

Extra's

Online Community
We hadden het er al even kort over eerder maar dit is van onschatbare waarde. Kevin die is uiteindelijk zover gekomen doordat hij mensen ontmoette die ook traders waren en zo hem bijbrachten over wat hij nog niet wist. Het traden is steeds populairder aan het worden in Nederland maar nog steeds zul je dagelijks niet veel mensen tegenkomen die traden. 

In deze online community kom je alleen maar traders tegen. Mensen met dezelfde mindset en die waar je alles aan kunt vragen. Er is geen strijd onderling en het is geen wedstrijd, dit is opgezet om van en met elkaar te leren en beter te worden. Ook is Kevin hier zelf ook aanwezig en kun je aan hem aan van alles vragen als je die behoefte hebt. 

Dagelijks samen met Kevin Timmer live traden

Dit is toch echt wel een uniek concept. Je kunt dus dagelijks met Kevin meekijken als hij gaat traden. Je ziet zijn beeldscherm waardoor je mee kunt kijken welke trades hij gaat openen en ook waar.

Hierdoor zul je het spelletje nog beter snappen maar je kunt ook 1 op 1 de trades die Kevin opent ook openen in je eigen account waardoor je jouw trades dus hetzelfde als die van Kevin zijn. 

Day Trading Masterclass Review + ervaringen

Kevin neemt je bij de hand en leert je stap-voor-stap hoe jij een goeie Day Trader kunt worden. Alle fouten die hij maakte voordat hij zover kwam hoef jij dus niet meer te maken, hier zit ook het een stukje psychologie bij. Dit is een van de belangrijkste aspecten van het traden wat niet onderschat mag worden.

Ook hieraan is gedacht en daarom is ook collega-trader Jordi van Pas aan boord. Tijdens de cursus zal hij hier dieper op ingaan, Jordi heeft psychologie gestudeerd waardoor hij exact de valkuilen weet waar een trader mee te maken krijgt als hij met echt geld zich op de live markten bevindt. 

Dit is toch wel wat deze cursus compleet maakt. Naast de videotrainingen en 8 modules vol met lesmateriaal kun je uiteindelijk meekijken met Kevin en krijg je back-up via de online community. Echt overal is aan gedacht en alle aspecten van het Day Traden worden besproken. 

Het stukje persoonlijke ondersteuning waarbij je Kevin vragen kunt stellen als je tegen dingen aanloopt is toch echt een hele goeie zet geweest. 

Vaak na het doen van een cursus ben je op jezelf aangewezen en gaat men er vanuit dat je het allemaal wel weet als je de klaar bent, dit is echter niet altijd het geval en daardoor kom je soms in situaties waardoor je het gevoel krijgt dat de cursus je niets heeft gebracht omdat je vastloopt. 

Na het volgen van de Day Trading Masterclass heb je dus echt een vangnet in de online community en de 1 op 1 met Kevin. Je wordt niet zomaar losgelaten want jij beslist dit zelf wanneer jij vindt dat je er klaar voor bent. 

Day Trading Masterclass review

Hieronder zie je de Day Trading Masterclass reviews en ervaringen van anderen die de cursus hebben gevolgd. 

Day Trading Masterclass review
Day Trading Masterclass review

Zoals je ziet word je niet zomaar in het diepe gegooid na de cursus. 

De begeleiding en nazorg achteraf is zeer goed en uniek te noemen. Hier kunnen veel cursussen een voorbeeld aan nemen. En dit zal zeker effect gaan hebben op het geven en houden van online cursussen in de toekomst. 

Zowel Kevin als Jordi zijn op de community te bereiken en zoals je ziet zijn ze daar echt bij betrokken op zowel publiekelijk als persoonlijk vlak.

 

Day Trading Masterclass review

Op Trustpilot krijgt de cursus een 4,7 van de 5 sterren en dat zegt ook wel genoeg lijkt me. 

day trading masterclass review 1
day trading masterclass review 2
day trading masterclass review 3
day trading masterclass review 4

Niet goed, geld terug garantie

Als je de cursus aanschaft en je komt erachter dat het toch niets voor jou is krijg je binnen 14 dagen na aanschaf van de cursus gewoon je geld terug. 

Mocht je dus nog twijfelen, probeer het gewoon uit of je het wat vindt!

Prijs van de Day Trading Masterclass

Tegenwoordig zijn alle grote cursussen wel rond de 1000 euro en dat is met de Day Trading Masterclass niet anders. Voor 997 euro kun je beginnen met de cursus.  

Voor deze prijs krijg je levenslang toegang en ook nog eens 6 maanden toegang tot de live trade room waar je Kevin live ziet traden. Je zult daarvan een hoop leren en kunt daardoor ook al geld verdienen door zijn trades te kopiëren. 

Maar uiteindelijk ben jij degene die moet overwegen of het zijn investering waard is, als je alles correct doen en volgt wat Kevin en Jordi zeggen en je leren dan zal je jouw investering er dubbel en dwars uithalen. 

Daarnaast is de cursus gemaakt met Huddle en dit is een zeer hoge kwaliteit online omgeving waardoor de lessen allemaal probleemloos verlopen. 

 

Day Trading Masterclass review eindconclusie

Veel mensen zullen zich direct afvragen is de cursus zijn geld waard? Ik kan natuurlijk makkelijk ja zeggen maar het is veel geld voor Nederlandse begrippen. 

Je moet het vergelijken met een opleiding die je wilt gaan volgen. Als je naar school gaat dan betaal je al snel een paar duizend euro, is het dat waard? Je doet het immers om verder te komen in het leven en die opleiding betaald zich wel weer terug dan. Het duurt een paar jaartjes maar dan is dat terug betaald.

Als je deze cursus goed doet dan heb je hem misschien met 1.5 maand al terug betaald gekregen. Is €997,- dan veel geld? 

De cursus is goed in elkaar gezet, de video’s zijn goed en duidelijk opgenomen en erg goed te volgen. De uitleg van de modules zijn goed stap-voor-stap opgezet en makkelijk te volgen. Zoals eerder aangegeven zijn de online community en live trading sessies waanzinnige toevoegingen die het leerproces absoluut versnellen waardoor je veel sneller resultaten boekt. 

De Day Trading Masterclass is echt voor mensen die meer uit het leven willen halen, wellicht kan het voor jou net zo’n grote verandering van je leven worden als dat het bij Kevin was. 

Als je het niet probeert dan weet je het niet, en proberen kun je 14 dagen lang.

Day Trading Masterclass 2.0

De meest complete Day Trading cursus in Nederland en België

 • Leer alles wat je nodig hebt. Van A tot Z.
 • Oefen direct samen met Kevin en de community.
 • Een paar uurtjes per week traden kan al genoeg zijn.
 • Potentieel inkomen is tot ongekende niveaus te behalen.
 • Verdien een extra inkomen op de Amerikaanse aandelenmarkt.
 • De beurs is open van 15:30 tot 22:00. Ideaal voor mensen die overdag werken.
DIRECT aanmelden

Plaats een reactie