Crypto Masterclass Review en Ervaringen (2022)

Crypto Masterclass review

Welkom bij de Crypto Masterclass review. Op deze pagina lees je alles over deze cursus en wat de inhoud is, wat de ervaringen van klanten zijn en of dat deze cursus iets voor jou is. Lees dus snel verder voor alle antwoorden op jouw vragen! 

Je wilt graag beginnen met Crypto Trading, of hebt er in ieder geval interesse in maar je weet niet waar je moet beginnen? Je hebt over de Crypto Masterclass gehoord maar je weet niet of het iets voor jou is? 

In het kort: Crypto Masterclass is dé cursus voor beginners als je wilt leren beleggen in bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum. De zeer uitgebreide cursus is gemaakt door Patrick Suiker en Derek Westra van Allesovercrypto.

Wat is de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is een online cryptocurrency cursus die je alles leert over crypto’s wat je moet weten als je hierin gaat investeren. Vooral de markten in cryptocurrencies kunnen aardig onvoorspelbaar zijn en kan het gevaarlijk zijn om je hier onvoorbereid zomaar in te bevinden. Ik ging hier al wat eerder op in tijdens dit artikel. Wees daarom goed voorbereid.

De Crypto Masterclass bestaat uit 3 delen. 

1. Cryptocurrency video training

2. Crypto Portfolio van 2020

3. Verschillende boeken gerelateerd aan Cryptocurrency

De opzet van deze cursus zorgt ervoor dat jij zo goed mogelijk voorbereid de wereld van Cryptocurrencies gaat betreden en dat je makkelijk de basis van crypto’s zult snappen. 

Daarnaast zorgt de Crypto Portfolio (2020) er ook nog eens voor dat tips krijgt over in welke munten je het beste kunt investeren. Deze selectie van munten is gemaakt door de docenten van de cursus Derek Westra en Patrick Suiker. 

 

Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

We weten dat zij de bedenkers zijn van de Crypto Masterclass maar wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker nou precies, wat is hen ervaring met het beleggen in cryptocurrency? 

Derek en Patrick zijn niet alleen de bedenkers van de Crypto Masterclass, zij zijn ook de bedenkers van de website www.allesovercrypto.nl. Deze site hebben zij in 2017 opgericht en bevat alle informatie over crypto’s en blockchains. 

Derek heeft aan de Vrij Universiteit in Amsterdam zijn master Gedragseconomie en Speltheorie afgerond. Zijn interesses liggen in de psychologie achter de economie.

In 2013 is hij in aanraking gekomen met crypto en blockchain en heeft het sindsdien niet meer losgelaten. 

Crypto Masterclass review
Derek Westra

Naast het beleggen in crypto’s en het onderhouden van de cursus en websites is hij growth hacker, hij helpt hiermee bedrijven te groeien door middel van experimentele methodes. 

Patrick heeft Ondernemerschap gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en dit ook afgerond. Hij houdt van ondernemen en is daar ook dag en nacht mee bezig. 

Ook hij kwam in 2013 in aanraking met crypto’s en blockchains en is er sindsdien dagelijks mee bezig. 

Nadat zij zichzelf een methode hadden aangeleerd die winstgevend was in het beleggen in crypto’s hebben zij dit samengevat en zijn zij de Crypto Masterclass begonnen. 

Gratis Training

Ga jij wel goed voorbereid de CRYPTOMARKT op?

Volg deze volledig GRATIS training zodat je weet wat de valkuilen zijn!

Wat is de Crypto Masterclass?

Wat is nou de Crypto Masterclass? In deze masterclass leer je alles over cryptocurrency en blockchains. De bedoeling is dat als je deze masterclass gedaan hebt bekend bent met crypto’s en hoe je hiermee winstgevend kunt handelen. 

Je leert hier natuurlijk eerst de basis waardoor de cursus ook geschikt is voor mensen die totaal geen ervaring of kennis van crypto’s hebben. 

Er wordt in de Masterclass uitgebreid op het handelen van Crypto’s ingegaan, het is dus geen korte uitleg die je krijgt maar je wordt als het ware bij de hand genomen en alle aspecten worden uitgebreid doorgenomen. Ieder relevant onderwerp wordt besproken waarmee het succes op handelen in crypto’s voor jou als cursist alleen maar wordt verhoogd. 

Er wordt stap-voor-stap uitgelegd hoe je Crypto’s kunt kopen en hoe je hier op de meest veilige en verantwoorde manier meer geld van kunt maken. 

Waar bestaat de Crypto Masterclass uit?

Het lesmateriaal van de Crypto Masterclass bestaat uit boekjes (digitaal), video’s en teksten. Bij aanschaf van de Crypto Masterclass heb je levenslang toegang tot dit lesmateriaal. Je kunt dus altijd verder gaan waar je gebleven bent als er iets tussen komt, of zelfs overnieuw beginnen. 

Alle onderdelen van deze Masterclass moet je downloaden en kun je doornemen en leren in je eigen tijd en op jouw tempo. 

Modules

Het grootste gedeelte van de Masterclass in opgesplitst in zeven modules. Dit maakt het overzichtelijk en zorgt er ook voor dat je heel bewust bezig bent met het onderdeel waar de module over gaat. 

Examen

Dit vind ik echt een sterk punt wat aan de cursus is toegevoegd. Je weet namelijk nooit wanneer je er klaar voor bent om de markten te bestormen, dat is na deze cursus niet anders.

Echter, na afloop van deze cursus krijg je een examen die pas echt inzicht geeft in of jij er klaar voor bent om te gaan handelen in Crypto’s of juist niet. In dat laatste geval laten de mannen van de Crypto Masterclass jou niet aan je lot over. Het belangrijkste doel wat zij hebben is het zo goed mogelijk overbrengen van het begrip van Crypto’s. Dus met een paar extra lessen ben jij misschien wel zover om te gaan handelen, zij laten je pas los als jij daar klaar voor bent. 

Dit vind ik echt een hele dikke plus waard want dat kom je namelijk niet veel tegen! 

De inhoud van de Crypto Masterclass

Zoals ik in het begin al aangaf bestaat de Crypto Masterclass uit drie delen. 

1. De Cryptocurrency cursus video training.

2. Crypto portfolio van 2021.

3. Vijf Cryptocurrency E-books.

We gaan ze hieronder even doornemen. 

De Cryptocurrency cursus video training

Crypto Masterclass review

De video training bestaat uit zeven modules waarin je alles gaat leren over de basis van Crypto, hoe Crypto in de praktijk werkt, het handelen in Crypto en uiteraard de mindset. Die laatste is van toepassing op alle manieren van handelen en traden. Hieronder staan de hoofdstukken van de video training. 

Inleiding: Het fundament

Hoofdstuk 1: Crypto kopen

Hoofdstuk 2: Je investering beveiligen

Hoofdstuk 3: Je winsten uitbetalen

Hoofdstuk 4: Geld verdienen met ICO’s

Hoofdstuk 5: Leer Crypto trading

Hoofdstuk 6: Mindset

Hoofdstuk 7: Het eindexamen

Crypto portfolio van 2021.

De Crypto portfolio is een nieuwe toevoeging om deze cursus nog completer te maken. 

Patrick en Derek hebben Crypto munten uitgezocht waarvan zij denken dat ze de meeste potentie hebben om misschien zelfs wel x100 te gaan. Dit zijn gigantische winsten natuurlijk als dit werkelijk gaat gebeuren! 

De portfolio bestaat uit.

✔️Introductie
✔️Uitleg selectiecriteria
✔️Tips voor veiligheid
✔️Overzicht portfolio
✔️Aankoopinstructies
✔️Slotwoord

 

Je ontvangt 15 munten en je krijgt een duidelijke uitleg waarom Patrick en Derek deze munten hebben uitgekozen. Zo kun jij in het vervolg zelf ook aan de slag en munten herkennen die een grote potentie hebben. 

5 Cryptocurrency E-books

Het derde onderdeel van de cursus bestaat uit E-books die je krijgt om de cursus compleet te maken. 

Het gaat om de onderstaande vijf titels die je bij de cursus krijgt. 

  • 12 waardevolle Crypto tips voor beginners (waarde 40 euro)
  • De juiste Cryptocurrency kopen en verkopen op de juiste momenten (waarde 75 euro)
  • De Bitcoinbijbel (waarde 40 euro)
  • De Crypto belastinggids (waarde 30 euro)
  • 5 tips voor een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin (waarde 35 euro)

Garantie

De Crypto Masterclass bevat een 14 dagen niet-geld-terug garantie. Dit betekend dat je het dus gewoon 14 dagen uit kunt proberen zonder er aan vast te zitten, er wordt niet moeilijk gedaan over wat de reden is dat je stopt en jij weet dan precies of het wel of misschien helemaal niets voor je is. 

Tijdens deze periode van 14 dagen kun je gewoon een mailtje sturen dat je wilt stoppen en Patrick en Derek zorgen dan dat jij je aankoopbedrag weer teruggestort krijgt op je rekening.

Ben jij geschikt voor de Crypto Masterclass?

Deze cursus is geschikt voor mensen die actie ondernemen. Als je verandering in je leven wilt dan zult je er iets voor moeten doen, niets komt zomaar aanwaaien. Wil je leren hoe je moet handelen in Bitcoins en in cryptocurrencies in het algemeen en daarmee jouw leven misschien wel veranderen dan zal je jezelf in deze stof moeten vastbijten totdat je het snapt.

Wellicht veranderd het jouw leven en kun je misschien extra op vakantie of parttime gaan werken, wellicht kun je ervan leven zodat je kunt stoppen met werken, je weet het nooit maar 1 ding is zeker, als je niks onderneemt dan veranderd er ook niks!

Gratis instap training.

Als je nu nog steeds twijfelt of het wel echt iets voor jou is dan kun je de GRATIS instap training volgen van Derek en Patrick. 

Na deze GRATIS training weet jij precies of het handelen in Crypto’s iets voor jou is en of je klaar bent om de Crypto Masterclass te gaan volgen. Je krijgt bij aanmelding van de GRATIS instaptraining ook nog eens 3 GRATIS E-books zodat je al een aardige basis hebt voordat je aan de echte cursus begint.

Een perfecte start zou ik zo denken.

Crypto Masterclass review

Crypto Masterclass kopen

Heb je na het volgen van de gratis cursus het vertrouwen dat je klaar bent voor de Masterclass dan kun je jezelf hieronder aanmelding. 

Je zult alleen iets veranderen door actie te ondernemen dus doe dit dan ook. Al volg je maar de GRATIS instaptraining, het komt allemaal niet vanzelf en je zult moeten investeren om verder te komen, dit kan investeren van tijd of geld zijn maar met niks doen weet je zeker dat je niet verder komt. 

Zet hem op, heel veel succes!

Plaats een reactie